23 april 2015

Privé sessies

  • Loop je ergens op vast?
  • Heb je last van depressie, frustratie, twijfel, pijn?
  • Ben je op zoek naar je innerlijke kracht?
  • Heb je moeite om een besluit te nemen?
  • Wil je wat sparren over een lastige situatie?
  • Bemiddeling bij een conflict, bijvoorbeeld in je relatie?
  • Privélessen Communiceren met Compassie?

Ik kan je hierbij ondersteunen met privé empathie sessies. Empathie werkt helend op zowel oude als nieuwe emotionele pijn. Het maakt het mogelijk jezelf en anderen te bevrijden van op vrees en angst gebaseerde beslissingen, hetgeen je verhindert persoonlijke vrijheid te ervaren, keuzevrijheid uit te oefenen en zelfvertrouwen op te bouwen. Het leidt uiteindelijk tot het zelf bedenken van creatieve strategieën die aansturen op een nieuwe levenswijze; een levenswijze gebaseerd op vreugde en verbondenheid. Diepgaande empathie kan verheldering brengen in de wijze waarop je ontvangt, voelt en reageert; het brengt duidelijkheid in je levensdoelen, heelt je wonden en herstelt je waardigheid. Je verbeeldingskracht en creativiteit nemen toe waardoor oplossingen zich als vanzelf op een natuurlijke wijze aanbieden.

Maak online je afspraak

 

Tijdens een empathiesessie krijg je de ruimte en ben ik met open hart bij je aanwezig. Ik luister zorgvuldig naar de menselijkheid door je woorden heen, je menselijke verlangens. Ik laat je je verhaal doen, stem af op wat er in je leeft en herformuleer de diepste onderliggende gevoelens en behoeften. Zo ontstaat er inzicht in het hart van de boodschap. Inzicht die duidelijkheid verschaft of helend kan werken. Die je ruimte geeft, zodat je weer verder kan. Een persoonlijke empathiesessie is bovenal een plek van oprechte aanwezigheid bij jou zodat je volledig gehoord kan worden.

Een privé sessie kan ook met zijn tweeën. Ook dan help ik om tot het hart van de boodschap te komen zodat deze gehoord kan worden door de ander en help ik jou de schoonheid te zien van het perspectief van wat de ander beweegt. Samen werken we zo naar herstel en vertrouwen zodat jullie de strijd kunnen stoppen en tot concrete verzoeken kunnen komen die het leven van beide partijen zullen verrijken.

Plan online een intake of kennismaking

 

Voor wie? Iedereen, ook als je niet bekend bent met Geweldloze Communicatie. Je zult echter veel sneller profijt hebben van een sessie als je bekend bent met het communicatiemodel.
Investering Je bepaalt zelf hoeveel je wilt en kunt bijdragen binnen een glijdende schaal tussen € 60,- en € 140,-. Voor een eerste kennismaking/intake kun je een korte afspraak maken van een half uur tot een uur voor tussen de € 30,- en € 70. Voor een relatiesessie, bemiddeling of mediation rekenen wij tussen € 150,- en € 250,- voor een sessie van 2 uur óf tussen € 60,- en € 140,- per uur.
Tijd Een sessie duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Kom je met zijn tweeën dan duurt een eerste afspraak tenminste twee uur (een half uur ieder apart en een uur samen).
Locatie Een empathie sessie kan één op één bij Zayma, via Skype, Facetime, Google Hangouts of telefonisch. Bemiddelings- of relatiesessies faciliteer ik alleen live.
Klik hier om online je sessie te boeken

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.